Rosa

Målade naglarna chockrosa igår kväll men fick ta bilderna idag, det är ju ursvårt att ta bra bilder inomhus när det är mörkt, det blir inte bra för mig i alla fall. Hursomhelst härligt rosa fick det bli, tänkte att det kanske skulle pigga upp lite i höst/vintermörkret:)

Kalle Anka smycken

 
Har pysslat ihop ett halsband och en ring. Använde mig av krymplast igen som jag gjorde HÄR, men denna gång värmde jag bara krymplasten utan att måla först. Istället limmade och lackade jag på bilder från en tidning, fick bli en Kalle Anka tidning den här gången:) Själva kedjan till halsbandet var egentligen från ett gammalt halsband som hade gått sönder, så det var ju bra att den kom till någon användning igen:)  
 
Blev riktigt nöjd faktiskt, speciellt eftersom jag aldrig gjort något sånt här förut, kommer definitivt att använda både ringen och halsbandet framöver!:D
 
 

 
 

Chokladkakor

(Ursäkta den suddiga bilden!)
 
Bakade chokladkakor med vita chokladbitar idag såhär på fredageftermiddan. De blev riktigt mumsiga, perfekta att äta framför tända ljus när det är grått och höstigt tråkigt ute. Om ni också vill baka de här kakorna Klicka Här!!! 
 
 

Saknade Sommar

 
Någon mer än jag som saknar ljusa kvällar, varmt väder och självaste sommarlovet? 
 
 

Kråkan

Tog dessa bilder igår, blev så glad när jag såg kråkan där på elledningen för motivet kändes perfekt för att fotas i svartvitt. Älskar att fotografera i svartvitt nuförtiden, tycker bilderna ofta blir mycket häftigare då.
 

 

 

Green and gold!

Målade naglarna lite snabbt. Det blev väl sådär fint, men jag gillar den ljusgröna och guldiga färgen ihop!

RSS 2.0