Nytt!

 
 
 
 
 
Japp nu har jag fixat en ny design,  den är inte  riktigt klar än men den blir nog det snart hoppas jag :)  Har inte brytt mig om bloggen så mycket på senaste tiden men nu är jag tillbaka med massor av inspiration och ideer!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skogen


 

Choklad biskvier

Idag har jag bakat chokladbiskvier för första gången. Det var lite pyssligt men tycker själv bara att det är rolig då, och riktigt goda blev de också! Det är allra bäst när man kan baka sånt som är gott och dessutom väldigt roligt att göra!

Grässtrån

 

Småkakor!


Idag ägnade jag förmiddagen till att baka flera sorters småkakor. Jag gjorde en enkel mördeg som jag sen gjorde olika sorters kakor av.  Blev minibrysselkex och syltkakor, plus egenpåhittade kakor. 
 
De blev riktigt goda, mycket godare än de ser ut att vara på den rätt dåliga bilden i alla fall!:) Och att baka dom var hur lätt som helst även om jag klantade mig och hällde ut all karamellfärg på spisen och köksbänken. Lyckades turligt nog torka upp färgen så att allt inte blev väldigt rosa, förutom mina händer och hörnet på min receptbok hihi:) 
 
 

Amigurumi hunden

 
När jag var på västkusten virkade jag en liten amigurumi hund, efter ett mönster i min amigurumibok.  Virkar väldigt sällan nuförtiden men ska börja göra det lite oftare för när man väl kommer igång är det ju himla roligt! 
 
 

Västkusten

 
Varit på västkusten i två härliga veckor! Har självklart tagit en hel del bilder, här är några:)

RSS 2.0