Fina Vitsippor







Här är några vitsippe bilder som jag tog igår, Jag blev faktiskt riktigt nöjd med många av bilderna men det här är nog mina favoriter:) Jag tycker vitsippor är så fina och våriga, nu känns det som att våren verkligen är här på riktigt!:)

Fler fina fåglar!

   
 

  
 

I morse var jag ute med pappa och fotade lite fåglar med mitt älskade zom-objektiv:), det blev inte några superbilder men dom här fyra blev jag rätt nöjd med:) 






Fina fåglar!



 

 

 

Här är några fågel bilder som jag tog för ungefär en vecka sen men som jag har glömt att visa:)

Tävlingsbidraget!

 

Jag är med i en fototävling på http://ijphoto.blogg.se/ där temat var "min bästa bild" jag har många bilder som jag gillar men jag valde att tävla med den här bilden som jag tog i sommras.
http://ijphoto.blogg.se/2012/april/fototavling.html#comment 

Fåglar

 

  

Här är två bilder som jag tog för ganska länge sen men som jag glömt att visa:)  Jag vet att den understa bilden syns lite dåligt för att jag har vit bakgrund men det får vara så ändå:) 

Glad Påsk!!!!



Hej hoppas eran påsk är bra och att ni äter mycket påskgodis!!! Amigurumikaninen på bilden virkade jag färdigt igår, jag blev rätt nöjd med den.

Paris!!!











Utsikten från Eiffeltornet.






Hejsan! Jag och min familj har varit  i Paris några dagar, det har verkligen varit jätte kul! Självklart tog jag med kameran för att fota. Jag tog 286 bilder när jag var där:) Jag visar bara upp 7 bilder i det här inlägget men jag kommer troligtvis att visa fler Parisbilder senare:)

RSS 2.0