Tröjan och svalan

Tänkte att jag kunde visa två grejer som jag fick i julklapp. Tröjan som kommer från Hm hade jag önskat mig, visst är den himla snygg!:)  
Det super gulliga halsbandet hade mamma köpt hos beccadesign.se, det kommer nog användas mycket, älskar smycken som ser ut som typ lite "slitet guld" och guldigt överhuvudtaget:D
 
 

God jul på er alla!!!

 

Christmas nails

Har målat naglarna så de blev lite "juliga". Blev rätt nöjd faktiskt, speciellt med tomten och renen som jag dessutom behövde måla med vänsterhanden. Annars blev det väll kanske lite väl glittrigt för min smak men det passar ju bra med lit glittrigt nu i jul:D

Snart Julafton!

 
Ja nu är det verkligen snart julafton idag är det ju fjärde advent, oj vad snabbt december gick!
Igår tog vi hursomhelst in julgranen, bilderna ovan är ett försök att fota den på kvällen i glödlampeljus, sådär blev väll resultatet:)
 

Snöigt

Gick ut en stund i kylan efter skolan och fotade den fina snön, gillar tydligen snö nuförtiden!?!!

Snö

En dålig bild tagen från mitt fönster, orkade inte gå ut hehe:) Hursomhelst det har snöat hela dagen idag, tja sådär kul tycker jag, men lite mysigt är det ändå:)

Julmarknad

 Har varit på Lisebergs julmarknad för första gången i helgen, oj så mycket folk det var! Men himla fint var det ju med alla ljus överallt, fick verkligen julkänslor och det passar ju bra för idag är det ju faktiskt första advent! Har självklart tittat på julkalendern, tror aldrig jag kommer bli för gammal för det, haha!!! Tycker hursomhelst att den känns lovande, kommer fortsätta titta på den i alla fall:)
 
Tog en hel del bilder på Liseberg, min kamera är dock inte den bästa för den här typen av bilder men några blev nog ändå helt ok med tanke på det.
 
 
 
 

RSS 2.0