Vattendroppar!






Idag har det snöat, vårkänslorna är borta:( Jag hade tänkt fota lite vårbilder efter skolan men jag fick fota vattendroppar istället. Det gick inte så bra, jag fick ingen bild som jag är särskilt nöjd med. Men jag har iallafall lagt upp två bilder:)

Lite bilder!









Idag har jag varit ute och fotat lite bilder. Det var rätt blåsigt men man fick ändå lite vårkänslor, jag längtar så till våren då man kan börja fota blommor och annat fint:) 

Cupcakes





Jag bakade choklad cupcakes igår men dom blev jätte äckliga jag vet inte vad som gick fel:( Jag har ingen bild på dom för kamerabatteriet är slut. så jag har lagt upp en gammal bild på några cupcakes jag bakade i sommras istället:)

Ny bok!



Idag var jag på bokrean, Jag fick en bok av mormor som heter 1001 cupcakes, kakor och andra förföriska frestelser. Det var väldigt många recept i den som verkade goda. Jag hinner inte baka imorn men på fredag ska jag testa ett cupcake recept som verkade väldigt gott!:)

Sportlov!!!


Hej!!! Nu har jag sportlov gud va skönt att bara vara hemma en vecka. Jag ska försöka fota mycket och kanske börja på ett nytt amigurumidjur men jag får se, jag måste ju hinna med att bara ta det lugnt också(:

Cupcakes



Igår bakade jag cupcakes med min kompis. Dom blev faktiskt jätte fina! det är första gången som jag lyckats göra god o fin frosting. Vi hittade inget bra muffins recept så det fick bli ett sockerkaks recpt istället, men det blev riktigt bra även fast dom flöt ut lite mycket på plåten(:

En grå dag




Idag hade vi frilufsdag i skolan(: och jag hade med min kamera för att fota lite bilder, tyvär var det så grått och tråkigt ute så det blev inga bra bilder): Men matsäcken jag hade med var iallafall god, det var en paprika som jag fyllt med kalla köttbullar och sockerärtor(:

Huset



En bild som jag tog förrgår, jag har inte fotat något idag men imorgon  ska jag det så imorn så kommer jag lägga upp lite nya bilder(:

En fågel



Jag var ute och fotate igår med mitt nya zoomobjektiv, här är några bilder som jag faktiskt blev ganska nöjd med.

Hej!


Hej!!! Välkommen till min nya blogg ebbasfixotrix.blogg.se. Bloggen kommer mest handla om foto men även lite pyssel och bakning! Alla bilder är tagna av mig om det inte står något annat.

RSS 2.0