Smoothie



Idag har jag gjort min första smoothie i den hade jag:

* Blåbär
* hallon
* vanilj glass
* Mjölk
* lite vanilj socker

Som jag bara mixade ihop, det blev riktigt mumsigt!:)

En härlig sommrig dag!

 

Ja som rubriken säger har det varit en härlig sommrig dag idag! Vädret har varit underbart och jag har tagit första doppet! det var inte alls så kallt som jag väntat, det var faktiskt riktigt skönt:)

Härliga blommor!

 

   


   

Här är tre blommiga bilder som jag tog i förrgår:)


Två helt okej bilder.

  

  

Idag har jag fotat insekter i vårat äppel träd. Det blev inte så bra bilder för alla flög iväg när jag kom i närheten, men dom här två bilderna tycker jag blev helt okej:) Jag ska göra ett nytt försök att fota insekter en annan dag.



Fåglar

  
  
 

Fina fåglar som jag fotat idag:)

Mini blåbärs cupcakes

     

Idag har jag gjort mini blåbärs cupcakes:) Det syns inte så bra på bilden men cupcaksen är mycket mindre än vanliga. Jag dekorerade dom med blommor som är ätliga, vita choklad knappar och strössel:) 


Fina blommande träd

  

  

  

Idag har jag varit ute och fotat våriga blommande träd:) ÅH vad fint det är nu när allting blommar, jag älskar att fota blommor!

Dålig uppdatering!



Oj oj vilken dålig uppdatering det har varit, jag har inte bloggat på över två veckor!:( Den dåliga uppdateringen beror delvis på att jag varit bortrest och inte haft tillgång till dator, och även på att jag inte haft några bilder att visa och haft mycket annat för mig. Men från och med nu så ska Jag börja lägga upp lite mer roliga inlägg:)

Väggdekor

 

 

Idag satte jag och mamma upp en väggdekor på min vägg, det är som stora klistermärken som är till för att ha på väggen. Jag blev riktigt nöjd, först var jag lite rädd att den skulle bli för liten men den blev bra:)
 Någon dag ska jag även se till att Pappa eller Mamma hjälper mig att  sätta upp några små tavlor på väggen, kanske lägger jag upp någon bild på dom med, vi får se:)

RSS 2.0